Audi A6

Alle informatie over de Audi A6

Audi A6 is sportieve elegantie in de puurste vorm. Een luxueuze uitrusting mét optimaal gebruiksgemak. De Audi A6 staat niet voor niets bekend om zijn innovatieve technologieën, een progressief design en veelomvattende uitrusting. Audi A6 is sportiviteit met elegantie. Maakt de weg vrij voor toonaangevende mobiliteit.

U rijdt de Audi A6 vanaf € 51.230,-

Inspirerend met innovatieve verlichting

Door de aanvullende Audi Matrix LED-koplampen wordt duisternis een kwestie van interpretatie. En wordt overdag het nieuwe donker. De nieuwe Audi A6 koplamptechnologie produceert een lichtkleur die die van daglicht benadert. Bochten zijn vroeg te zien.

De Audi A6 past de lichtverdeling bovendien aan andere voertuigen aan. Dit is mogelijk dankzij het gebruik van sensoren, een camera en dimbare LEDs.

Audi A6
Audi A6

Het assistentiesysteem; voor nog meer veiligheid

Bij de meeste verkeersongevallen speelt de menselijke factor helaas een doorslaggevende rol. Gelukkig dankzij moderne assistentiesystemen kunnen de gevolgen van een ongeval minder ernstig uitvallen.

Audi A6 ondersteunt de bestuurder onder het rijden met geavanceerde technologieën. Deze assistentiesystemen werken met elkaar samen, waardoor ze nog effectiever zijn en uw rit nog aangenamer is.

Met aantrekkelijk zuinige motoren

De motoren voor Audi A6 bezitten pure klasse en hebben veel te bieden, zoals een gunstig verbruik. Er is een ruim aanbod aan diesel- en benzinekrachtbronnen. Kies de motor die het beste bij u en uw wensen past. Mogelijkheden genoeg.

Audi A6 is sportiviteit met elegantie. Maakt de weg vrij voor toonaangevende mobiliteit.

Audi A6
Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend Audi dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren