Audi A4

Alle informatie over de nieuwe Audi A4

Audi A4 staat voor een ideale balans tussen prestaties en efficiency. En combineert sportiviteit en verstand met sensitiviteit. Een koploper in vooruitgang, en in vele uitvoeringen beschikbaar. Ontdek zelf de mogelijkheden van de Audi A4 en A4 Avant.

U rijdt de Audi A4 al vanaf € 39.385,-

Voel de voorsprong. De nieuwe Audi A4 Avant en Limousine.

Nog ruimer, nog eleganter, nog sportiever: de nieuwe Audi A4 Avant is een fraaie verschijning met veel gebruiksgemak. Daarbovenop heeft hij nog veel meer te bieden.

Nog krachtiger, nog zuiniger, nog slimmer: de nieuwe Audi A4 Limousine maakt indruk met zijn combinatie van toonaangevende technologie en een fraaie uitstraling.

Audi A4

De Audi virtual cockpit

De optionele Audi virtual cockpit garandeert topklasse hightech in de Audi A4 Limousine. Een 12,3-inch LCD-scherm fungeert als instrumentenpaneel. Daar is niet alleen veel informatie op te presenteren, maar ook nog eens op diverse manieren.

Matrix LED-koplampen

De Audi Matrix LED-koplampen zijn veilig, energiezuinig en fraai. Afzonderlijke kleine lichtdiodes en drie reflectoren zorgen voor het grootlicht. Afhankelijk van de situatie laat de elektronica de reflectoren wel of niet meedoen of dimt deze de verlichting in 64 stappen.

Download hier de laatste brochures:

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend Audi dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren