Audi A3

Alle informatie over de Audi A3

De vernieuwde Audi A3 oogt verfrissend sportief dankzij strakke designkenmerken en dynamische verhoudingen. De Singleframe-grille is prominenter uitgesneden en breder dan voorheen. Ontdek de voorsprong van de Audi A3.

 U rijdt de Audi A3 vanaf € 29.915,-.

Boordevol schoonheid en optimaal comfort

De vernieuwde Audi A3 modelreeks heeft een aangepast design, welke is te herkennen aan de Singleframe-grille, welke breder is en prominenter uitgesneden dan voorheen. Zijn moderne design, innovatieve technologieën, dynamiek en efficiency geven hem een duidelijke voorsprong.

Ook schuilt de nieuwste generatie motoren onder de kap, heeft de auto nieuwe koplampen en achterlichten. De optionele computergestuurde Audi Matrix LED-koplampen, verlichten de weg helder en gelijkmatig.

Uitblinker in innovatie en features

De nieuwe Audi A3 blinkt uit in zijn handige features. De Audi virtual cockpit toont alle informatie en meters op een 12,3-inch scherm achter het stuur. Daarnaast beschikt de auto doormiddel van Audi smartphone interface over Apple Carplay en Google’s Android Auto. Hiermee worden alle functies van een smartphone gekopieerd naar de auto, welke eenvoudig bestuurd worden via de bedieningsknoppen en het hoge resolutiescherm van MMI. 4G wifi is aanwezig door Audi connect, waarmee desgewenst kan worden genavigeerd op basis van Google Earth™ en Google Street View™.

De nieuw ontwikkelde motoren van de A3 zijn beschikbaar van 110 pk tot 190 pk en dragen bij aan zuiniger, dynamischer en schoner rijden. Als kers op de taart is de vernieuwde A3 als eerste auto in dit segment, leverbaar met een volwaardige fileassistent: bij snelheden tot 65 km/h wordt er automatisch opgetrokken, geremd, afstand gehouden en wordt het stuurwerk uit handen genomen. Hiermee wordt een belangrijke stap gezet door Audi op het gebied van zelfrijdende auto’s.

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend Audi dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren