Audi A3 e-tron

Alle informatie over de Audi A3 e-tron

De Audi A3 e-tron; qua design te herkennen aan de kenmerken van een gewone A3, maar hij is nóg specialer. De premium middenklasser met plug-in hybride-aandrijving pronkt met zijn speciale exterieurdetails, grote actieradius en zijn lage bijtelling. Vanaf 2017 geldt ook voor de A3 e-tron een bijtelling van 22%. De A3 e-tron is echter nog steeds uit voorraad leverbaar met een bijtelling van 15%.

U rijdt de Audi A3 e-tron al vanaf € 39.480,-

Divers en krachtig

De Audi A3 e-tron heeft een sterke 1.4 TFSI verbrandingsmotor met 110 kW (150 pk) en een koppel van maximaal 250 Nm. De 75 kW elektromotor heeft een actieradius van 50 kilometer en is geïntegreerd in de speciaal voor de A3 e-tron ontworpen 6-traps S-tronic. In slechts 7,6 seconden trekt de auto op van 0 naar 100 km/u en haalt een maximumsnelheid van 222 km/u. Tevens kan er gekozen worden om alleen op de benzinemotor te rijden, enkel elektrisch of in de hybridestand. De keuze is aan u.

Snel, veilig en volledig digitaal onderweg

Met de optionele Audi virtual cockpit heeft uw alle relevante info in beeld, direct achter het stuur! Er kan gekozen worden voor een klassieke stand waarbij de meters zoals op een analoog instrumentarium zichtbaar zijn of voor de infotainmentstand waarbij de navigatiekaart groot in het midden van het 12,3-ich scherm is afgebeeld. Met Audi’s virtual cockpit bent u altijd snel, veilig en volledig digitaal onderweg.

Slim laden

Zowel onderweg bij een openbaar laadpunt als thuis profiteert de Audi A3 e-tron van zijn hoogstaande laadproces. De stekkeraansluiting voor het opladen van de elektromotor bevindt zich achter de vier ringen in de Audi Singleframe en laad de A3 e-tron met een industrieel stopcontact of openbaar laadpunt op in 2,5 uur. Met een huishoudaansluiting duurt het oplaadproces minder dan 4 uur. Onze Audi specialisten adviseren u graag over de beste mogelijkheden voor uw situatie.

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend Audi dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren