Audi A1

Alle informatie over de Audi A1

Audi A1 combineert een machtige uitstraling met goede prestaties. Oogt krachtig en staat zelfverzekerd op zijn wielen. Is hét premium model en de sportieveling in zijn segment. Audi A1 is een compacte uitblinker die vraagt om een kennismaking.

U rijdt een Audi A1 vanaf: € 21.240,-

Sportief met karakteristiek design

Audi A1 blijft op het netvlies hangen. De horizontale lijnen benadrukken de breedte, waardoor hij nog meer indruk maakt in het verkeer. Bovendien straalt deze auto een en al vanzelfsprekenheid uit. De Audi A1 buitenspiegels zijn nu nog gestroomlijnder van vorm, en ook de singleframe grille heeft aan karakter gewonnen.

Er zijn twee nieuwe uitvoeringen: A1 design en A1 sport. De Audi A1 design benadrukt de karakteristieke vormgeving en het fraaie Audi design, de A1 sport legt extra nadruk op de dynamische kanten van dit model.

Audi A1
Audi A1

Ultiem rijplezier en zuinig in gebruik

Door de actuele generatie TDI- en TFSI-motoren past dit helemaal in de tijdgeest. Autorijden moet zowel sportief als zuinig zijn. Mede daardoor leveren de motoren uitstekende prestaties en is het verbruik laag. Ondanks het schone karakter rijdt de Audi A1 heel sportief. En maakt hij indruk met zijn rijplezier en dito uitstraling.

Doordachte technologieën

Audi A1 bezit hedendaagse technologieën die autorijden makkelijker en leuker maken. Zoals 3D-kaarten van de optionele ‘MMI® navigatie plus’ op een 6,5-inch groot kleurendisplay. En de veertien luidsprekers van het optionele BOSE Surround Sound-systeem produceren een indrukwekkend geluid.

Een Audi A1 is volledig naar eigen smaak aan te passen. Diverse uitvoeringen om mee te beginnen, die vervolgens met behulp van de kleuren voor buiten- en binnenkant en interessante extra’s op maat zijn samen te stellen.

Audi A1
Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend Audi dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren