Martin Schilder overgenomen door Broekhuis

Per 2 januari 2018 is ons bedrijf overgenomen door de Broekhuis Groep. De overname betreft alle activiteiten van Martin Schilder Groep met uitzondering van leasemaatschappij Leasevisie.

Voor ons was de verkoop van het bedrijf een kans. Door onderdeel te worden van de Broekhuis Groep is op de lange termijn de continuïteit van de onderneming geborgd en zijn we in staat om u met een nog breder dienstenpakket van dienst te zijn. In de afgelopen 80 jaar heeft ons familiebedrijf een prachtige ontwikkeling door mogen maken. We leveren aansprekende producten & diensten en zijn trots op de duurzame relatie met onze klanten.

Vertrouwde gezichten

Voor Broekhuis is de overname een waardevolle versterking van het bestaande portfolio. De vertrouwde gezichten van het Martin Schilder team blijven. Wel zal de naamgeving op termijn wijzigen in Broekhuis.

Broekhuis en Martin Schilder vertonen veel overeenkomsten. Beide een authentiek familiebedrijf, ruim 80 jaar geleden gestart, geleid door de 3e generatie en een vergelijkbaar DNA. In onze kernwaarden; oprechte betrokkenheid, oplossingsgerichtheid en bovenal mensgerichtheid liggen de bouwstenen van ons werk. Een mensgerichte aanpak met 1 doel: alles voor een enthousiaste klant. U bent immers ons bestaansrecht.

Wij begroeten u binnenkort graag in onze vestigingen.

Martin Schilder Groep

Ko Schilder
Ruud Schilder

Broekhuis Groep

Jaco Remijn

Over Broekhuis

Broekhuis is (na overname van Martin Schilder) met 48 dealer vestigingen, de vertegenwoordiging van 13 automerken en 11 autoschadeherstelbedrijven actief in de Nederlandse automobielbranche. Tevens vallen onder de Broekhuis Groep: een eigen leasemaatschappij, een verzekeringsmaatschappij en activiteiten op het gebied van autoverhuur, motoren, financieren en bedrijfswageninrichting. Het familiebedrijf biedt met haar uiteenlopende activiteiten al 85 jaar een totaaloplossing op mobiliteitsgebied. Meer informatie vindt u op broekhuis.nl

Wat is Broekhuis en waar staan we voor? In twee en een halve minuut krijgt u alles te weten over de geschiedenis en cultuur van Broekhuis. Kijkt u mee?

Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren