Publicatiedatum: 30 augustus 2017

Wij zijn op zoek naar jou!

Martin Schilder Groep is altijd op zoek naar nieuw talent, op het moment staan er diverse vacatures open. Deze lichten we graag toe. Uitgeleerd ben je natuurlijk nooit. Omdat wij ook onze eigen Martin Schilder Academy hebben, bieden wij volop mogelijkheden aan om door te groeien. We investeren in de kennis en vaardigheden van onze medewerkers. Je krijgt daarbij persoonlijke begeleiding.

We zijn een familiebedrijf met 82 jaar geschiedenis in mobiliteit. Ooit begonnen in Limmen met de verkoop van rijwielen, ondertussen uitgegroeid tot een omvangrijke onderneming die een totaalpakket van verschillende diensten aanbiedt waaronder; verkoop, onderhoud, schadeherstel, leasing, verzekeringen en autoverhuur.

Omdat we onszelf constant aan het herontdekken zijn, kunnen wij wel wat hulp gebruiken. Bij diverse vestigingen en teams zoeken wij nieuw talent. Daarom hebben we diverse vacatures uitgelicht.

Kom jij ons bedrijf versterken? Graag maken we kennis met je. Of ken je iemand die de juiste kandidaat is? Stuur dit gerust door. Sterker nog; daarmee maak je ons blij!

Eerste voertuigtechnicus in Schagen en Haarlem

Als eerste voertuigtechnicus ben je de spil van de werkplaats. Auto’s hebben voor jou geen geheimen. Je bent in staat om veel storingen en defecten zelf te herstellen. Dat wat je niet alleen lukt herstel je samen met je collega’s. De werkplaats heeft vooral de merken VW, Seat, Skoda en Fiat (Fiat alleen in Schagen). Je werkt in een collegiaal team met gemotiveerde technici. De werkplaats is goed georganiseerd en voldoet aan de laatste stand van de techniek. Je krijgt bij ons mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en als je dat wil uit te groeien tot specialist. Bekijk de vacatures voor Schagen en Haarlem.

Plaatwerker bij schadebedrijven in Zaandam en Beverwijk

Ben jij een plaatwerker die zelfstandig aan autoschades kan werken? Vind jij het leuk om op de hoogte te blijven van de modernste reparatietechnieken? Dan is de functie van Plaatwerker bij één van de Schadebedrijven van Martin Schilder wat voor jou! Als plaatwerker ben je verantwoordelijk voor het herstellen van schades aan personenauto’s en kleine bedrijfswagens, het vervangen van onderdelen en het richten van carrosserieën. Ook diverse (de)montage werkzaamheden en herstellen van ruitschades behoren tot je takenpakket. Bekijk de vacatures voor Beverwijk en Zaandam.

HBO stagiaire HRM/ P&O

Voor het najaar van 2017 zijn wij op zoek naar een ambitieuze HRM-student die ons team komt ondersteunen. Tijdens deze afwisselende meewerkstage krijg je de mogelijkheid om volop mee te draaien binnen het P&O-team van Martin Schilder en kennis te maken met vele facetten van het HR-vakgebied. Ons bedrijf en de markt waarin we opereren zijn volop in ontwikkeling. Hierdoor kunnen wij jou interessante uitdagingen bieden en kun jij je steentje bij dragen aan de verdere professionalisering van onze organisatie. Als stagiair ben je een volwaardig lid van ons team en ondersteun je onder andere het werving en selectie, verzuim- en opleidingsbeleid. Bekijk de vacature van Stagiaire HRM/P&O.

Junior verkoopadviseur in Haarlem

Als Junior verkoopadviseur ontvang je onze klanten en adviseer je ze op een professionele wijze over de aanschaf van een auto. Een hoge klanttevredenheid weet jij moeiteloos te bereiken doordat je goed luistert naar onze klant. In alles wat je doet straal je jouw passie voor auto’s uit. Je zorgt ervoor dat je de gestelde doelstellingen behaald. Denk hierbij aan doelen op het gebied van: klanttevredenheid, te verkopen auto’s en accessoires, financieringen en verzekeringen. Je bent actief in het opvolgen van contacten om relaties met onze nieuwe en bestaande klanten te verwerven en optimaal te onderhouden. Bekijk de vacature van Junior verkoopadviseur.

Martin Schilder Academy

De Martin Schilder Academy is een MBO opleiding Motorvoertuigentechniek. Het bijzondere van deze opleiding is dat de lessen worden gegeven binnen ons bedrijf, dus niet op school. Wij werken wel samen met een school, namelijk het ROC Zaanstad-Waterland. De docenten komen van het ROC, Martin Schilder levert de praktijkruimte, de onderdelen en de gereedschappen waarmee wordt gewerkt.

Welke diploma’s kan je halen?

  • Autotechnicus      (MBO II)
  • 1e Autotechnicus  (MBO III)

Naast deze vacatures zijn wij op zoek naar nog veel meer collega’s, daarom wijzen wij jullie graag op al onze vacatures op www.werkenbijmartinschilder.nl. Mochten jullie een advertentie vinden passen bij een familielid/vriend(in), schroom dan niet deze door te verwijzen naar onze website.

Deel dit viaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Cancel