Inkoopactie: Volkswagen Golf

Martin Schilder heeft de populaire Volkswagen Golf (5 drs) en Golf Variant extra scherp ingekocht. Bekijk hier direct alle Golf voorraad modellen of bekijk hieronder de specificatie van het actiemodel. Direct leverbaar in zeer complete uitvoeringen. Als u uw huidige auto inruilt ontvangt u maar liefst tot € 1.000* extra inruilpremie.

Actie: Golf Comfortline

✓ Korting tot maar liefst € 2.750,-

✓ Gratis ECO-lederen bekleding!

 • 1.0 TSI 81 KW/111 PK 6 versn. Hand 5drs
 • Standaard is de Golf al rijk uitgerust, maar de extra luxe maakt elke rit nog comfortabeler. Zo beschikt de Comfortline onder andere over Adaptive Cruise Control en een multifunctioneel stuurwiel.
 • Actie ECO-leder. Kleuren: zwart of kaneelbruin, voorzien van 70 jaar logo in de rugsteun (gestanst). Tijdelijk gratis bij aanschaf van een van onze Volkswagen Golf Comfortline actiemodellen! Zolang de voorraad strekt.
 • Privé lease vanaf € 379 p/m
  Actietarief geldig t/m 30 september 2017
  (gebaseerd op 48 maanden, 10.000 km p/j)

Vanafprijs: € 28.551,-

Actieprijs: € 25.802,-

Prijs is incl. rijklaarmaakkosten 

Extra inruilpremie € 1.000,- 

Actieprijs incl. inruilpremie: € 24.802,-


Actie: Golf Variant Comfortline

– 1.0 TSI 81 KW/111 PK 6 versn. Hand 5drs

– Diverse kleuren direct leverbaar

– Diverse uitvoeringen en motorisaties beschikbaar

 • Privé lease vanaf € 409 p/m
  Actietarief geldig t/m 30 september 2017
  (gebaseerd op 48 maanden, 10.000 km p/j)
Golf Variant Martin Schilder

Vanafprijs: € 29.433,-

Actieprijs: € 24.933,-

Prijs is incl. rijklaarmaakkosten 

Extra inruilpremie € 1.000,- 

Actieprijs incl. inruilpremie: € 23.933,-


Of kies voor Volkswagen Golf Private Lease

Betalen voor gebruik, en niet voor bezit. Deze trend is niet meer te stoppen, steeds meer mensen kiezen voor Volkswagen Private Lease. Een abonnement waar echt alles in zit. Je betaalt alleen de brandstof. Bekijk het aanbod.

* Actievoorwaarden

De actie is geldig op geselecteerde voorraad en t/m 30 september 2017. De vanafprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Dit actiemodel is leverbaar in diverse kleuren. Vraag naar de voorwaarden bij onze verkoopadviseur.

De getoonde privé lease vanaf prijzen zijn o.b.v. Full Operational Lease, 10.000 km per jaar, met een looptijd van 48 maanden en alleen verkrijgbaar via Martin Schilder. Deze prijzen zijn geldig zolang de (actie)voorraad strekt en zijn inclusief BTW, maar exclusief brandstof en een eigen risico van € 500,-. Het Volkswagen Abonnement is Private Lease voor een vast bedrag per maand en dit product loopt vanuit Volkswagen Leasing.

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

 • Officieel Erkend Volkswagen Dealer
 • Altijd persoonlijk contact!
 • 80 jaar een familie bedrijf
 • Alles onder één dak
 • 7 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Cancel