Actie: Volkswagen Passat & Passat Variant

✓ Gratis DSG automaat t.w.v. € 2.900,-

✓ Ook ontvangt u een Gazelle 70 jaar VW fiets! (op=op)

Het is goed zakendoen met Volkswagen. Zeker nu u op de uitvoeringen van de Passat en Passat Variant tijdelijk een gratis DSG-automaat ontvangt t.w.v. maximaal € 2.900. Voor de Business-modellen van de Passat en Passat Variant betekent dit bijvoorbeeld dat uw voordeel oploopt tot wel €6.635 op een Passat Highline Business R. De gratis DSG-automaat komt namelijk bovenop het business-voordeel!

DSG staat voor Direct Shift Gear. De ingebouwde dubbele koppeling maakt het mogelijk om vrijwel ononderbroken, zeer comfortabel en dus ook efficiënt van versnelling te wisselen. U bepaart tot maar liefst 10% brandstof. Ongemerkt wisselt u van versnelling, daarnaast biedt de DSG een snellere acceleratie dan een handgeschakelde versie. Ervaar de Volkswagen Passat of Passat Variant tijdens een proefrit bij Martin Schilder.

De DSG actie is geldig tot en met 29 september 2017 en is niet geldig op de Passat Trendline. Tijdelijk ontvangt u bij de aanschaf van een nieuwe Passat of Passat Variant uit de actievoorraad ook een Gazelle Heavy Duty fiets! (op=op)

* De DSG actie is geldig tot en met 29 september 2017. Deze DSG actie is niet geldig op de Passat Trendline. De vanafprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Voor meeruitvoeringen gelden de prijzen uit de daarbij behorende prijslijsten. Vraag onze verkoopadviseur naar meer informatie.

Deel dit viaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone
Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel Erkend Volkswagen Dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familie bedrijf
  • Alles onder één dak
  • 7 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Cancel