Even voorstellen… uw Audi PRO Michelle Ligthart

Bij Audi draait het om technische innovaties, in alles dragen we ‘Voorsprong door techniek uit’. Om het optimale uit deze innovaties en hulpmiddelen te halen, is het van belang dat u weet wat ze kunnen en hoe toe te passen in de praktijk. Persoonlijk advies wordt daarin steeds belangrijker. U wilt graag geholpen worden door gecertificeerde medewerkers die de nieuwste Audi modellen tot in de puntjes kennen. Daarom stellen wij graag onze Audi PRO aan u voor!

Per 1 oktober 2017 is Michelle Ligthart bij Martin Schilder in Alkmaar werkzaam als Audi PRO. Zowel klanten die zich oriënteren op de aankoop van een Audi als bestaande Audi-rijders kunnen bij Michelle terecht voor vragen of een persoonlijk advies op maat met betrekking tot de Audi technieken en mogelijkheden. Uw Audi heeft geen geheimen voor Michelle.

Wat kun jij betekenen voor Audi klanten?

Michelle: In mijn functie als Audi Pro help ik klanten in het kiezen van een nieuwe auto en geef ik informatie over alle functies en mogelijke opties. Zodra de klant een beeld heeft van welk model ze willen met de gekozen opties ga ik de auto samen met de klant configureren in onze nieuwe Car Configurator (Customer Private Lounge).

Hier komen alle beelden en ideeën tot leven op het grote scherm, van de gekozen kleur tot de gewenste stof van de stoelen. Zo kan de auto van alle hoeken bekeken worden en kunnen we zelfs in de auto kijken. Via het scherm kan de auto ook zijn deuren open doen of kan de klant bij een cabriolet zien hoe het dak open en dicht gaat. Is er een optie niet helemaal naar wens? Dan passen wij deze meteen op het beeld aan. Wilt een klant een proefrit maken? Dan kan ik mee zodat ik onderweg al wat functies kan uitleggen. Zelfs klanten die al jaren rijden en nog vragen hebben help ik graag, bijvoorbeeld met de juiste instellingen voor hun Audi.

Wat zou je willen bereiken?

Michelle: Persoonlijk gezien zou ik graag mijn kennis en skills verder willen uitbreiden. Voor het bedrijf en voor mijn directe collega’s zou ik graag willen bereiken dat ik optimale ondersteuning kan bieden in de showroom. Zowel in service naar de klant als in de ‘puntjes op de i’ zoals een Audi klaarzetten en instellen voor de aflevering.

Mijn streven is een ultieme klantbeleving in onze showroom. Zorgen voor een warm welkom en dat zij het gevoel hebben dat er echt geluisterd wordt naar de wens van de klant. Ervoor zorgen dat ze een uitstekende ervaring beleven bij Martin Schilder.

Er komt zelfs in de toekomst een Virtual Reality bril bij waardoor de auto helemaal tot leven komt. Klanten hebben dan het idee dat ze écht in de auto zitten en kunnen zo om zich heen kijken. Dit wordt een erg mooie stap om Audi optimaal virtueel te beleven!

De nieuwe Audi modellen zitten vol met nieuwe technologische innovaties. Begrijpelijk dat u niet alle mogelijkheden kent. Onze Audi PRO demonstreert deze graag aan u.

Michelle: “Of het nu gaat om het koppelen van uw telefoon, het instellen van het digitale dashboard, de werking van trailer assist of de nieuwe mogelijkheden van de Audi Q7 e-tron. U kunt met alle vragen omtrent Audi modellen bij mij terecht.”

Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe technologieën is onze Audi PRO regelmatig bij trainingen in Duitsland te vinden. Michelle vertelt u graag over haar nieuwste ervaringen.

Michelle Ligthart
Audi PRO


Martin Schilder Alkmaar


– WhatsApp mij voor een afspraak 06-83668449 »


Bel mij gerust op »


 

Stuur mij een email »


Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren