In alles een sportief hoogstandje.

17 Inch lichtmetalen velgen, het bekende GTI exterieur en interieur en een zeer krachtige motor zorgen voor nog meer rijplezier. Met deze Polo rijd je in slechts 6.7 seconden al 100 kilometer per uur en heeft een topsnelheid van 237 km/u. Deze hot hatch brengt serieuze waarden op de klokken is binnenkort leverbaar bij Martin Schilder met een vanaf prijs van € 30.091,-.

Standaard op deze uitvoering.

Ga met je muis over de afbeeldingen en ontdek de verschillende features van de Polo GTI.

Het paradeplaatje van de Polo.

De honinggraat grill, de rode remklauw, dubbele uitlaat, spoilers en GTI-belettering maken de GTI uiterst sportief en gestroomlijnd.

Achterlichten led

De led achterlichten maken de GTI nog opvallender.

Elektronisch sperdifferentieel (XDS).

De Polo GTI is standaard uitgerust met een elektronisch sperdifferentieel (XDS) Dankzij deze veiligheidsvoorziening kun je gerust pittig de bochten in. XDS zorgt voor meer grip, minder onderstuur en meer controle bij sportief rijgedrag.

Boordcomputer Plus.

Deze boordcomputer informeert je over het actuele en gemiddelde verbruik van de auto, maar biedt ook de mogelijkheid om de te rijden route weer te geven van je navigatie.

Herkenbaar GTI interieur.

Typerend voor de GTI is de klassieke bekleding. De bekleding ‘Clark’ met karakteristieke ruit is ook in de Polo GTI te vinden.

Milton Keynes velgen.

Deze velgen maken de Polo GTI helemaal af en zitten standaard op deze uitvoering.

Comfort, Connectiviteit & Veiligheid.

Bekijk hier hoe innovaties het rijden prettiger en veiliger maken.

Bekijk hier de video van de Polo GTI.

Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren