Profiteer van de onderaan-de-streep-deals

Een Volkswagen bedrijfswagen is misschien niet de goedkoopste. Maar… als u een Volkswagen bedrijfswagen koopt, bent u verzekerd van betrouwbare Volkswagen kwaliteit. En kunt u bouwen op een bewezen hoge restwaarde. Daarnaast krijgt u er ook nog eens een slimme app bij, die u zuiniger leert rijden.

 

Alles bij elkaar opgeteld, bent u met een Volkswagen bedrijfswagen zomaar goedkoper uit dan u zou denken. En dan rijdt u ook nog eens een echte Volkswagen. Om u vandaag nog over de streep te trekken, zijn er nu de onderaan-de-streep-deals met voordeel tot wel € 6.500. 

 

Volkswagen Bedrijfswagens. Onderaan de streep een slimme investering.

Historisch bewezen hoge restwaarde.

Een Volkswagen bedrijfswagen heeft historisch gezien een hoge restwaarde. Velen voor u kregen een mooie prijs terug bij verkoop van hun bus aan een andere vakman.
Bron: Restwaarde analyse Autodata 2017.

Nu met 2,99% Financial Lease.

Rij nu voordelig weg in een Caddy met een Financial Lease tarief van slechts 2,99%. Daarnaast profiteer je van een inruilpremie van € 750 op alle Caddy modellen en een inruilpremie van € 1.000 op alle Transporter modellen.

Tot € 240 voordeel op lederen interieur.

Geef je Crafter een extra luxe uitstraling door deze met een lederen interieur te laten uitvoeren. Een lederen interieur is comfortabel, duurzaam, slijtvast en makkelijk schoon te houden is.

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel Erkend VW Bedrijfswagen Dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren