autoschade

Martin Schilder Autoschadebedrijven

Wij zijn een universeel schadeherstelbedrijf met ruim 80 jaar ervaring en kennis op het gebied van autoschade. Schadenet staat garant voor een optimale en flexibele bewerking van uw autoschade. De werkplaats is voorzien van de meest innovatieve apparatuur die denkbaar is voor autoschadeherstel. Daarbij hebben wij kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij hebben dan ook een zeer uitgebreid pakket aan producten en diensten voor autoschadeherstel. Martin Schilder Autoschadebedrijven op 3 locaties:

autoschade alkmaar

Schadenet Beverkoog voor de regio Alkmaar en Schagen.

autoschade beverwijk

Schadenet Waterland voor de regio Beverwijk en Heemskerk.

autoschade hippolytushoef

Schadenet Klink Hippolytushoef voor de regio Hollands Kroon.

  • Altijd de beste service tegen de scherpste prijs;
  • Voor perfecte afwerking van uw autoschade;
  • FOCWA, Eurogarant en KIWA certificering;
  • Snel weer onderweg én zonder zorgen;
  • Online offerte aanvraag + afspraak maken
  • Gemiddelde klanttevredenheid: 8,7.

Bovendien zijn wij aangesloten bij de Stichting FOCWA Garantiefonds, voldoen wij aan de normen van de organisatie van Garantiebedrijven “Eurogarant” en zijn we KIWA gecertificeerd. Verder zijn we franchisenemer van Schadenet, een landelijk netwerk van Autoschade-herstelbedrijven.

Wij herstellen niet alleen uw autoschade, maar regelen ook alles daaromheen. Zo kunnen wij samen met u het schadeformulier invullen, vragen een expertise aan bij uw verzekeringsmaatschappij en handelen deze af met de expert en indien gewenst regelen wij het vervangende vervoer. Kortom: wij nemen u veel werk uit handen!

NIEUW: ONLINE CALCULATOR

autoschade schadenet

Autoschade, wat nu? Autoschade is erg vervelend en komt altijd ongelegen. Gelukkig overkomt het u gemiddeld ‘slechts’ eens per 3 á 4 jaar. Wat u het best kunt doen in het geval van schade aan uw auto naar aanleiding van een ongeval:

Stap 1 – het schadeformulier:
Bij letselschade of flinke materiële schade: bel de politie en (eventueel) een ambulance. Maak foto’s op de plaats van het ongeval. Bij geringe materiële schade hoeft de politie niet te worden ingeschakeld. Zorg er voor dat het schadeformulier door beide partijen juist en volledig is ingevuld.

Stap 2- sleepdienst:
Kunt u niet meer verder rijden? Dan moet een sleepdienst ingeschakeld worden. Op uw groene kaart staat bijna altijd het telefoonnummer van een alarmcentrale van uw verzekering.

 Stap 3 – hoe bent u verzekerd tegen autoschade?

  • Casco-verzekerd: meld schade bij uw verzekeraar;
  • Niet casco verzekerd maar is er een schuldige tegenpartij? Meld de schade dan bij de verzekeraar van de tegenpartij
  • In overige gevallen dient u zelf de kosten te betalen.

Stap 4 – Neem contact op met Schadenet voor herstel.
Of het nu een kleine lakschade betreft, ruitschade, deuk of iets anders, onze Schadenet vestigingen nemen u graag alle zorgen uit handen en herstellen de schade onzichtbaar en vakkundig.

Makkelijker kan het niet: direct online een afspraak maken bij Schadenet. Hét autoschade adres voor regio Alkmaar, Beverwijk en Hollands Kroon. www.schadenetbeverkoog.nl

Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren