De SUV modellen van Audi

De SUV modellen van Audi zijn herkenbaar aan de Q. Ze laten de feiten voor zich spreken, zonder de intuïtie te negeren; ze zijn efficiënt, zonder het rijplezier uit het oog te verliezen; ze zijn sportief, zonder de praktische bruikbaarheid te vergeten. De Audi SUV modellen combineren nuttige technologieën, zoals bijvoorbeeld quattro permanente vierwielaandrijving, met traditionele kwaliteiten zoals doordachte details, comfort en power.

Ervaar met de Audi Q2, Q3, Q5 en Q7 modellen een progressieve manier van autorijden. Stel uw nieuwe Audi zelf samen of bekijk ons aanbod van direct leverbare nieuwe Audi’s. Onze adviseurs staan graag voor u klaar in onze vestigingen in Alkmaar of Haarlem.

Achtergrond

Extra inruilpremie: € 4.000,-

Wat is een SUV?

SUV staat voor Sports Utility Vehicle. De term SUV is bedacht om pure terreinwagens te onderscheiden van luxe afgeleiden die ook op de weg hun mannetje staan. Een Audi met Q in zijn naam en quattro vierwielaandrijving is heus tot veel in staat op onverharde wegen, maar een SUV komt toch vooral tot zijn recht op gewone wegen, al dan niet nat van de regen of glad door sneeuw en ijs.

De SUV is een van de populairste typen auto’s. Een SUV biedt namelijk alles wat hedendaagse automobilisten zoeken: een vlotte, stoere uitstraling, veel ruimte en een veilig gevoel op de weg. Logisch dat SUV’s populairder zijn dan ooit. Bij Audi zijn ze te herkennen aan de Q in de naam.

* Actievoorwaarden: inruilpremie geldt op nieuw te bestellen en ongekentekende voorraadmodellen tot en met 31 maart 2018. De inruilauto dient minimaal 3 maanden op naam van de klant te staan. Inruilpremie actie is niet te combineren met andere acties. Vraag onze Audi verkoopadviseur voor meer informatie.

Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren