Audi editions bij Martin Schilder

Nog meer Audi dan u al gewend bent. Audi Special editions zijn bijzonder, want u krijgt nog meer Audi dan u al gewend bent. U geniet van meer luxe of sportiviteit voor een aantrekkelijke prijs. In alle gevallen levert het totale pakket een fors voordeel op ten opzichte van de losse opties.

S line edition   |   S line Black edition     Lease edition
edition #1   |   quattro edition   |   Advance     Advance Sport

Welke edition uitvoering past het beste wij uw wensen? Als u uw keuze heeft gemaakt, vraag dan snel een afspraak aan bij onze vestiging in Alkmaar of Haarlem. Er is een breed aanbod van Audi editions beschikbaar voor een vrijblijvende proefrit. Heeft u vragen over de Audi editions? Neem gerust contact met ons op.

Achtergrond

Audi S line edition


Het sportieve design en de krachtige uitstraling van de S line edition maakt direct indruk. Deze speciale uitvoering is beschikbaar voor de onderstaande Audi modellen:

>> Audi A3 Sportback, A3 Limousine, A3 Cabriolet, A4 Limousine, A4 Avant, A5 Sportback, A5 Coupé, A5 Cabriolet, Q5 en de Q7.

>> Highlights: S line, MMI navigatie en Audi Connect

>> Voordeel tot € 15.058,-

Audi S line black edition


Meer karakter, meer stijl. De donkere designkenmerken en sportieve uitrusting van de Audi S line black edition zijn een duidelijk statement. Strak, zwart, onderscheidend. Pure road presence. De S line black edition is beschikbaar voor de onderstaande Audi modellen:

>> Audi A4 Limousine, A4 Avant en Q5.

>> Highlights: S line, MMI navigatie en sportieve zwarte accenten

>> Voordeel tot € 12.350,-

Audi Lease edition


De Audi Lease editions zijn uitermate interessant voor de zakelijke rijder. Deze uitvoeringen zitten boordevol aantrekkelijke opties, maar die worden niet volledig doorberekend. Beschikbaar voor deze Audi modellen:

>>  Audi A3 Sportback, A3 Limousine, A4 Limousine, A4 Avant.

>> Highlights: MMI navigatie, LED koplampen en bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm.

>> Voordeel tot € 5.026,-

Audi edition #1


Exclusief, compleet, comfortabel. Voor wie het beste wil is er tijdelijk de Edition #1 beschikbaar voor de Audi Q2. Een bijzondere uitvoering met een krachtige uitstraling.

>> Highlights: S line exterieur, LED koplampen en MMI navigatie

>> Voordeel tot € 4.050,-

Audi quattro edition


Aantrekkelijk geprijsd en boordevol extra opties. De Audi quattro edition is verkrijgbaar op de Audi A4 allroad quattro en de Audi A6 allroad quattro.

>> Highlights: MMI navigatie plus, Comfort-airconditioning en Audi Connect diensten (3 maanden)

>> Voordeel tot € 23.133,-

Audi Advance


Met de Advance uitvoering heeft u een zeer complete auto tegen een bijzonder scherpe prijs. Deze speciale Advance uitvoering is beschikbaar voor de onderstaande Audi modellen:

>> Audi A1, A1 Sportback, A6 Limousine, A6 Avant en Q3.

>> Highlights: Airconditioning en Metallic lak.

>> Voordeel tot € 11.570,-

Audi Advance Sport


De sportiviteit van de Advance Sport komt zowel in het interieur als het exterieur tot uiting. Deze speciale Advance Sport uitvoering is beschikbaar voor de onderstaande Audi modellen:

>> Audi A1, A1 Sportback, A6 Limousine, A6 Avant en Q3.

>> Highlights: S line, metallic lak en airconditioning

>> Voordeel tot € 17.387,-

*Voorwaarden: De vanafprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Voor meeruitvoeringen gelden de opties uit de prijslijsten van de daarbij behorende uitvoering. Het kortingsbedrag is alleen van toepassing op geselecteerde modellen en is geldig zo lang de voorraad strekt.

Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren