volkswagen golf comfortline

Actie: Volkswagen Golf Comfortline
+ R-line pakket

Martin Schilder heeft de populaire Volkswagen Golf Comfortline + R-line pakket (5 drs) extra scherp ingekocht. Bekijk hier direct alle voorraad modellen of bekijk hieronder de specificatie van het actiemodel. Direct leverbaar verschillende kleuren. Als u uw huidige auto inruilt ontvangt u maar liefst € 1.000* extra inruilpremie.

Actie: Golf Comfortline + R-line pakket

✓ Korting tot € 2.750,-

✓ Extra inruilpremie € 1.000,-

  • 1.0 TSI 81 KW/111 PK 6 versn. Hand 5drs
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
Standaard is de Golf al rijk uitgerust, maar de extra luxe maakt elke rit nog comfortabeler. Zo beschikt de Comfortline onder andere over een R -line exterieur pakket en een multifunctioneel lederen stuurwiel.
Privé lease vanaf € 365 p/m
(gebaseerd op 48 maanden, 10.000 km p/j)
(Het R-line exterieur pakket bestaat uit R-line bumpers voor en achter, sideskirts en uitlaat sierstukken)
Vanafprijs: € 28.360,-

Actieprijs: € 25.610,-

Prijs is incl. rijklaarmaakkosten 

 

Extra inruilpremie € 1.000,- 

Actieprijs incl. inruilpremie: € 24.610,-


* Actievoorwaarden

De actie is geldig op geselecteerde voorraad en zolang de voorraad strekt. De vanafprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Dit actiemodel is leverbaar in diverse kleuren. Vraag naar de voorwaarden bij onze verkoopadviseurs.
De getoonde privé lease vanaf prijzen zijn o.b.v. Full Operational Lease, 10.000 km per jaar, met een looptijd van 48 maanden en alleen verkrijgbaar via Martin Schilder. Deze prijzen zijn geldig zolang de (actie)voorraad strekt en zijn inclusief BTW, maar exclusief brandstof en een eigen risico van € 500,-. Het Volkswagen Abonnement is Private Lease voor een vast bedrag per maand en dit product loopt vanuit Volkswagen Leasing.
Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel Erkend Volkswagen Dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familie bedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren