Nieuwe Fiat 500X al vanaf € 419 per maand

Extra voordelige Private Lease 500X met het Fiat Abonnement

Wil jij onbezorgd rijden in een nieuwe Fiat voor een vast bedrag per maand, zonder borg of grote investering vooraf te hoeven betalen? Dat kan met het Fiat Abonnement. De Fiat private lease modellen zijn rijk uitgerust en geselecteerd op hun lage brandstofverbruik. Wil jij profiteren van de scherpe private lease tarieven? Stap dan in jouw Fiat Abonnement. Ontdek ons aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Te bestellen model:

Fiat 500X 1.6 16V 110pk PopStar

 • Handbediende airconditioning met pollenfilter
 • Cruise control, Uconnect 5” radio met Bluetooth, DAB+
 • 17’’ Lichtmetalen velgen (specifiek design)
 • Te bestellen uitvoering.

– Vanaf: € 419 per maand! – Liever direct rijden?* De getoonde vanaf prijzen zijn o.b.v. Private Lease, 10.000 km per jaar, met een looptijd van 48 maanden en alleen verkrijgbaar via Martin Schilder. Deze prijzen zijn geldig zolang de (actie)voorraad strekt en zijn inclusief BTW en rijklaarmaakkosten, maar exclusief brandstof en een eigen risico van € 500,-. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Het Fiat Abonnement is Private Lease voor een vast bedrag per maand en dit product loopt vanuit Fiat Nederland.


Achtergrond

Veel gestelde vragen:

Wat houdt het Privé Lease Abonnement in?

Het Martin Schilder Abonnement is gebaseerd op Full Operational Lease. Dit is een vorm van huren, waarbij de gebruiker geen eigenaar wordt. Er wordt een contract afgesloten voor een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht jaarkilometrage. In het Martin Schilder Abonnement zijn alle kosten inbegrepen voor afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW.

Het enige dat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto.

Wat zit er standaard in een Martin Schilder Abonnement?

In het Martin Schilder Abonnement zijn alle kosten voor: afschrijving, rente, aflevering, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW inbegrepen. Het enige dat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes en de kosten voor het wassen van de auto.

Is het Martin Schilder Abonnement duurder dan een auto zelf aanschaffen?

De kosten van een Martin Schilder Abonnement kunnen eenvoudig vergeleken worden met de werkelijke kosten van het eigen autobezit op www.anwb.nl/autokosten, onder het kopje ‘autokosten’. Bij de calculatie moet met de onderstaande onderdelen rekening worden gehouden:

 • De kosten van een verzekering
 • Kosten van de wegenbelasting
 • Kosten van onderhoud en banden
 • Mobiliteitsgarantie (wegenwacht)
 • Afschrijving van de auto

Kan ik mijn huidige auto ook inruilen?

Dit kan bij Martin Schilder, ongeacht welke merk en model uw auto is. Wij bieden u een gratis taxatie van uw huidige auto, zodat u weet wat deze waard is. U bent van harte welkom bij een van onze vestigingen. Ook kunt u dit geheel vrijblijvend online aanvragen via de Martin Schilder Auto Verkoop Service.

Mag ik onbeperkt rijden met de auto?

Onbeperkt rijden mag, maar de hoeveelheid kilometers heeft wel invloed op het maandbedrag dat wij in rekening brengen. Wordt het aantal afgesproken kilometers met 10% overschreden, dan maken wij een nieuwe berekening op basis van de nieuwe gegevens. Het is belangrijk om vooraf een reële inschatting te maken van het aantal te rijden kilometers. Houd rekening met:

 • Woon- werkverkeer
 • Zakelijk te rijden kilometers
 • Privé kilometers
 • Vakanties

Wat als ik pech krijg of schade maak?

Bij schade neemt u contact op met Martin Schilder. Indien de schade niet op de tegenpartij kan worden verhaald is er sprake van een eigen risico, afhankelijk van het gekozen abonnement. Uw auto is All-Risk verzekerd. In geval van pech kunt u bij Martin Schilder gebruik maken van gratis pechhulp, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Ook in het buitenland.

Wat is het eigen risico?

Het eigen risico is het deel van de schade aan de auto dat voor eigen rekening komt indien de schade niet op een andere partij verhaald kan worden. Standaard is het eigen risico bij een privé lease abonnement € 500. Bij Martin Schilder kunt u er ook voor kiezen dit te verlagen naar € 250 of € euro. Dit heeft wel gevolgen voor het maandtarief, respectievelijk + € 4,02 of + € 6,01.

Wat is de levertijd van de auto?

De levertijd van de auto is afhankelijk van het model en de uitvoering. De levertijd wordt bij bestelling bepaald en wordt dan gecommuniceerd. Direct rijden? Martin Schilder biedt een ruim aanbod van nieuwe auto’s die direct uit voorraad leverbaar zijn. Dat is wel zo gemakkelijk.

Wat zijn de mogelijkheden als mijn inkomen wijzigt?

Verandert het inkomen negatief dan is het mogelijk om de kosten van het Martin Schilder Abonnement (tijdelijk) te verlagen. Tijdens de looptijd van het Martin Schilder Abonnement is het mogelijk om de duur van het Martin Schilder Abonnement en of kilometrage aan te passen. Dit heeft gevolgen voor het maandbedrag. Bij verkorting van de duur van het Martin Schilder Abonnement is het mogelijk dat er extra kosten in rekening worden gebracht over de periode voorafgaand aan de wijziging. Indien de duur van het Martin Schilder Abonnement wordt verlengd kunnen de maandelijkse kosten mogelijk naar beneden worden bijgesteld.

Kan ik tussentijds het abonnement beëindigen?

Samen spreken we vooraf een bepaalde looptijd af. Doorgaans is dit 24, 36 en 48 maanden. Indien u het abonnement tussentijds wilt beëindigen, betaalt u altijd een afkoopsom. In overleg met Martin Schilder en Volkswagen Leasing worden de kosten berekend.

Wat gebeurt er aan het einde van het abonnement?

Een aantal maanden voor het einde van het abonnement wordt u geïnformeerd over het eventueel aangaan van een nieuw abonnement. U kunt de prive lease auto weer inleveren of u kunt ervoor kiezen om deze over te nemen. Aan u de keuze: het Martin Schilder Abonnement wordt niet automatisch verlengd.

Wat zijn de voorwaarden van het Privé Lease Abonnement?

Martin Schilder is officieel Volkswagen, SEAT, SKODA en Audi dealer. Het privé lease abonnement van deze merken wordt via Martin Schilder afgesloten bij Volkswagen Leasing B.V. Volkswagen Leasing heeft het recht om het maandbedrag aan te passen indien er premieverhogingen zijn en er wettelijke wijzigingen plaatsvinden. Denk hierbij aan landelijke/provinciale verhoging van de wegenbelasting, verhoging assurantiebelasting of BTW aanpassing. Bekijk de voorwaarden op de site van Volkswagen.

Heeft u nog vragen? Wij adviseren u graag:

Neem gerust contact met ons op, bel 0800 666 64 44 of email naar sales@martinschilder.nl

Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren